цена техничка поддршка рекоа за македоника преглед инфо претходни верзии контакт
developed by SEMOS MULTIMEDIA
select language select language
почеток
најнови додатоци
 
слика на неделата
Авионска снимка на Охридско езеро
подароци
desktop теми

е-cards
ние прашуваме
Со пополнување на оваа анкета може да освоите примерок од Македоника!
име презиме
адреса e-mail
телефон факс

1. Дали знаете за постоењето на мултимедијалната енцикплопедија Македоника 4?

Да
Не

2. Дали ја поседувате мултимедијалната енциклопедија Македоника 4?

Да
Не

3. Дали знаете на кои продажни места можете да ја набавите Македоника 4?

Да
Не

4. Дали ја знаете малопродажната цена на Македоника 4?

Да
Не

5. Дали сметате дека цената на Македоника 4 е:

Соодветна
Превисока
Прениска
Цената што вие би ја платиле  ден