цена техничка поддршка рекоа за македоника преглед инфо претходни верзии контакт
developed by SEMOS MULTIMEDIA
select language select language
почеток
најнови додатоци
 
слика на неделата
Авионска снимка на Охридско езеро
подароци
desktop теми

е-cards
техничка поддршка
одберете верзија

МАКЕДОНИКА 1999

ПОЗНАТИ ПРОБЛЕМИ СО МАКЕДОНИКА 1999

Проблем со компјутери кои имаат инсталирано Microsoft Internet Explorer 5

Македоника 99 не работи на компјутери кои имаат инсталирано Microsoft Internet Explorer 5 без инсталација на Makedonika Service Pack за IE5.

Ако на вашиот компјутер имате инсталирано Microsoft Internet Explorer 5, и после инсталацијата на Македоника 99 сакате да ја вклучите, ја добивате следнава порака:

Решение на проблемот

Генерални инструкции за инсталација на SP1setup.exe

Забелешка: Пред да ја инсталирате поправката на Македоника која работи со Microsoft Internet Explorer 5, потребно е да ја имате инсталирано Македоника 99.

  • Преземете го фајлот SP1Setup.exe
  • Проверете дали ја имате инсталирано Македоника 99
  • Започнете ја инсталацијата на Makedonika Service Pack за IE5 со двоен-клик на SP1Setup.exe

Верзија на Македоника '99 која работи со Microsoft Internet Explorer 5


Проблем со компјутери кои имаат инсталирано Microsoft Internet Explorer 6

Опцијата за печатење не работи на компјутери кои што имаат инсталирано Microsoft Internet Explorer 6.