цена техничка поддршка рекоа за македоника преглед инфо претходни верзии контакт
developed by SEMOS MULTIMEDIA
select language select language
почеток
најнови додатоци
 
слика на неделата
Авионска снимка на Охридско езеро
подароци
desktop теми

е-cards
новости
останати вести

[3/23/2006]
Готови се новите обнови на податоците за Македоника 4
Новите содржини се во форма на статистички податоци кои спаѓаат во следните категории: Туризам, Економија, Образование и Наука, Географија, Култура и Уметност, Медиуми. Исто така обновена и проширена е и листата на македонски веб-сајтови.
За повеќе информации проверете во рубриката „Најнови додатоци“