цена техничка поддршка рекоа за македоника преглед инфо претходни верзии контакт
developed by SEMOS MULTIMEDIA
select language select language
почеток
најнови додатоци
 
слика на неделата
Авионска снимка на Охридско езеро
подароци
desktop теми

е-cards
новости
останати вести

[8/11/2004]
Промоција на новиот web посветен на Енциклопедијата Македоника
Почитувани корисници на мултимедијалната енциклопедија Македоника со задоволство Ви го претставуваме новиот web посветен на oваа енциклопедија. На овој web-site во секој момент ќе можете да ги најдете потребните информации во врска со тековното, претходните и идните изданија на енциклопедијата.

Преку овој web ќе можете и директно да ја контактитрате нашата техничка поддршка и да добиете навремени и корисни информации поврзани со енциклопедијата Македоника, а истовремено и да извршите нарачка на енциклопедијата.