цена техничка поддршка рекоа за македоника преглед инфо претходни верзии контакт
developed by SEMOS MULTIMEDIA
select language select language
почеток
најнови додатоци
 
слика на неделата
Авионска снимка на Охридско езеро
подароци
desktop теми

е-cards
новости
останати вести

[7/14/2010]
Нови обнови за Македоника 4
Обновена е листата на вебсајтови со македонски домен за Македоника 4 во сите области. Со подетални инструкции како да ја изведете обновата можете да се запознаете на следниот линк: http://www.makedonika.com.mk/instrukcii.asp.