цена техничка поддршка рекоа за македоника преглед инфо претходни верзии контакт
developed by SEMOS MULTIMEDIA
select language select language
почеток
најнови додатоци
 
слика на неделата
Авионска снимка на Охридско езеро
подароци
desktop теми

е-cards
назад

 

Обновувањето на информациите во содржините на Македоника 4 се само за оние кои поседуваат компакт диск Македоника 4.

Постојат два начина за правилно користење на опцијата за обновување на податоците:

  1. По инсталацијата на ЦД-то Македоника 4 влезете во главното мени. Во десниот долен агол се наоѓа копче "обнови од интернет" (слика 1). Се што треба да направите е да го притиснете тоа копче и доколку постојат нови податоци за превземање тие ќе се превземаат.
  2. Друг начин за започнување на обновувањето на податоците е да се обележи квадратчето за автоматско инсталирање на најновите додатоци (слика2). Со обележувањето на оваа опција, обновувањето се одвива автоматски и нема потреба за понатамошно проверување дали постојат нови додатоци.

 

слика 1

 

слика 2