цена техничка поддршка рекоа за македоника преглед инфо претходни верзии контакт
developed by SEMOS MULTIMEDIA
select language select language
почеток
најнови додатоци
 
слика на неделата
Авионска снимка на Охридско езеро
подароци
desktop теми

е-cards
цена

Македоника чини 1850,00 денари (со ДДВ), а можете да ја нарачајте овде или да ја најдете на следните продажни места:

Табернакул - друштво за издавачка дејност
адреса: Димитрие Чуповски Скопје
тел: 3221 138
www.tabernakul.com.mk

Матица Македонска
адреса: Булевар Св.Климент Охридски 23 Скопје
тел: 3221 138

Југотон
адреса: ГТЦ 1 кат Скопје
тел: 2039 860

Англиски центар
адреса: Градски ѕид блок 3 локал 12 Скопје
тел: 3109-372

Икона
адреса: Рамстор Скопје
тел: 3224-403

адреса: Лиј Пастер 19 Скопје
тел: 3215-330