цена техничка поддршка рекоа за македоника преглед инфо претходни верзии контакт
developed by SEMOS MULTIMEDIA
select language select language
новости
[11/4/2010]
Нова инсталциона постапка за оперативниот систем Windows 7
Достапна е нова инсталација за Македоника CD-то на оперативниот систем Windows 7 која може да се преземе
[7/14/2010]
Нови обнови за Македоника 4
Обновена е листата на вебсајтови со македонски домен за Македоника 4 во сите области. Со подетални инструкции
подароци
desktop теми

е-cards
електронски информатор
Внесете ја вашата е-mail адреса за зачленување во е-информатор
вовед

Ви ја претставуваме Македоника - мултимедијална енциклопедија за Република Македонија на CD ROM која содржи преку 2000 страници текст, 1000 фотографии, околу 300 табели и графикони и повеќе од 3 часa видео и аудио материјали.
Македоника нуди извонредно богатство на информации од различни области. Таа ги опишува и претставува македонското културно наследство историјата филмот театарот музиката науката спортот државата со посебен осврт на армијата полицијата државните органи економијата и економските показатели здравството и образованието македонските природни убавини и туристички атракции.

 

 

 

 

 

 

најнови додатоци
 
слика на неделата
Авионска снимка на Охридско езеро
ние прашуваме
Кликнете овде за да ја пополните нашата анкета и станете потенцијален добитник на најновата верзија на Македоника